Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Harare

Finn beste pris på bilutleie i Harare ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Harare. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Harare guide

Bilutleie Harare

Leiebil Harare

Harare er hovedstad og største by i Zimbabwe, og ligger i nordøstre del av landet. Selve byen har 1,6 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 2,8 millioner (2011).

Harare ligger på et platå 1490 m.o.h. – og har av den grunn et behagelig temperert klima. Gjennomsnittstemperaturen ligger på +18 grader C.

Hovedstaden er landets administrative, kommersielle og industrielle sentrum, og dessuten et viktig samferdsels-knutepunkt.

Byen er berømt for sine vakre brede avenyer prydet med Jacarandas-trær, som blomstrer 2 ganger i året. I tillegg har Harare mange parker og grøntarealer, og kalles derfor ofte for “Garden City”.

Byen ble grunnlagt i 1890, og het frem til 1982 Salisbury. Harares utvikling er et produkt av kolonitiden med europeisk bosetting, og er idag en moderne storby. Bybildet bærer preg av nye høyhus og moderne skyskrapere sammen med lave bygninger fra begynnelsen av 1900-tallet.

Harare har en rekke populære turistattraksjoner – bl.a. Parlamentsbygningen fra 1895, katedralen “Angelican Cathedral” – oppført i perioden 1913 – 1964, Rådhuset fra 1933 samt African National Gallery – kunsmuseum med utstillinger av malerier, relieffer og steinskulpturer.

Andre severdigheter i og rundt byen er “Mukuvisi Woodlands” – et dyrereservat med elefanter, Chapungu Skulpturpark, Zimbabwe Museum of Human Science samt en Løvepark – der man kan komme tett innpå både løver og geparder.

Det er i tillegg flere golfbaner i Harare.

Byens flyplass, Harare International Airport, ligger 15 km sør for sentrum.