Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zimbabwe

Finn beste pris på bilutleie i Zimbabwe ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zimbabwe. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zimbabwe guide

Bilutleie Zimbabwe

Leiebil Zimbabwe

Zimbabwe er en republikk som i Sør-Afrika som grenser til Sør-Afrika i sør, Botswana i sørvest, Zambia i nordvest og Mosambik i øst. Hovedstaden er Harare og landet har en befolkning på  12 619 600 (2012) innbyggere. Zimbabwe har tre offisielle språk: Engelsk, shona og Sindebele.

På grunn av uroligheter i landet er Zimbabwe har turismen gått ned. Landets president Robert Mugabe har sittet med makten siden 1980 og endret grunnloven. Mens han tidligere var en feiret frigjøringshelt har Mugabe blitt en av verdens mest tyranniske og korrupte diktatoret som har ødelagt det tidligere forholdsvis velstående Zimbabwe og gjort det til et av verdens fattigste land med verdens laveste forventede levealder. I de siste årene har landet hatt store problemer med inflasjon. Fram til 2007 skal en fjerdedel av innbyggerne ha forlatt landet på grunn av den politiske situasjonen.

Den mest populære turistdestinasjonen er Victoria-fallene som ligger på grensen til Zambia nordvest i landet. Her ligger også Victoria Falls National Park som er en av åtte nasjonalparker i Zimbabwe. Største av dem er Hwange National Park,den ligger et par timers kjøretid fra Victoriafallene og er kjent for sitt fantastiske dyreliv der den ligger ved Zambezifloden. Her kan en støte på flokker med afrikansk elefant, samt sebraer, sjiraffer mm. Også ville rovdyr, som løve og afrikansk villhund, finnes her.

Ruinene i «Stor Zimbabwe» (Great Zimbabwe) står på UNESCOs verdensarvliste. Dette er ruiner i stein av en eldgammel by som var sentrum for et stort rike, kjent som Munhumutapaimperiet (ca. 1250–1629). Dette imperiet hersket over et område på omtrent samme størrelse som dagens Zimbabwe

The Eastern Highlands er et fjellområder nær grensen til Mosambik. Den høyeste toppen i Zimbabwe, Mount Nyangani på 2593 m ligger her, samt Bvumba fjellene og Nyanga nasjonalpark.

Harare internasjonale flyplass i Harare er den viktigste internasjonale flyplassen i Zimbabwe. Bulawayo Airport i Bulawayo er også en viktig flyplass.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner