Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lusaka Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Lusaka Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lusaka Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lusaka Lufthavn guide

Bilutleie Lusaka Lufthavn

Leiebil Lusaka Lufthavn

Lusaka Lufthavn (LUN), nå kalt Kenneth Kaunda International Airport, ligger omkring 25 km nordvest for Lusaka. Det går noen busser mellom flyplassen og Lusaka, men det mest vanlige transportmiddelet er taxi. Det finnes flere bilutleieselskap på flyplassen. Flyplassens hjemmeside oppgir ikke hvilke, men noen av dem er Europcar, CarTrawler og Ian. Det er også gode muligheter for å leie bil i Lusaka.

Flyplassen er oppkalt etter republikken Zambias første president, Kenneth Kaunda.
Den er hovedsete for Zambian Airways. I 2008 besøkte 740 932 passasjerer flyplassen, over 600 000 gjaldt internasjonale destinasjoner. De fleste flyselskapene som betjener flyplassen er afrikanske og går til andre land på kontinentet, men det går også rutefly til London og Amsterdam.
På flyplassen er det bank, postkontor, taxfree, VIP-lounge, konferansesenter, apotek, turistinformasjon og reisebyrå. Her finnes også restaurant og bar.