Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Caracas

Finn beste pris på bilutleie i Caracas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Caracas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Caracas guide

Bilutleie Caracas

Leiebil Caracas

Caracas er hovedstad i Venezuela, og ligger nord i landet –  ca. 10 km sør for havnebyen La Guaira ved Karibiske hav. Byen ligger ved foten av fjellmassivet Cordillera del Litoral (høyeste punkt: 2.640 moh.).

Selve Caracas by har ca. 3,2 millioner innbyggere (2010) – men det bor omlag 6 millioner i metropolområdet. Caracas ble grunnlagt i 1567 under navnet Santiago de León de Caracas.

Det er mange populære besøksmål i Caracas. Flere av disse finner man i nærheten av den sentrale Bolívar plassen, som så mye annet i Caracas er oppkalt etter frihetshelten Simón Bolivar, som ble født her. På og rundt plassen finnes det mange historiske monumenter, og her ligger også El Capitolio (Palacio Federal) fra 1600-tallet, Caracas-katedralen fra rundt 1670 og Santa Capilla kapellet (kjent for sine vakre glassmalerier).

Et annet populært besøksmål er den imponerende bygningen Pantéon Nacionale fra 1874. Den ligger i den nordlige delen av sentrum, og ble opprinnelig bygget som kirke. Senere fikk den funksjon som gravmausoleum for mange av Venezuelas berømtheter. Her finner man bl.a. Simón Bolivars bronsesarkofag samt malerier fra Bolivars liv, som dekker taket i midtskipet.

Ellers er Arte Contemporáno vel verdt et besøk. Det er et av Sør-Amerikas viktigste kunstmuseer, hvor man i tillegg til venezuelansk kunst også kan se malerier av bl.a. Picasso og Miró.

Man bør også få med seg Centro de Arte La Estancia, som er et fantastisk parkområde med vakker hagearkitektur og et vell av trær og blomster. Parken er sentrert rundt en opprinnelig kaffeplantasje.

Nærmeste flyplass er Simón Bolivar International Airport, som ligger 24 km nordvest for byen.