Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Venezuela

Finn beste pris på bilutleie i Venezuela ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Venezuela. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Venezuela guide

Bilutleie Venezuela

Leiebil Venezuela

Venezuela er et land på den nordlige kysten av Sør-Amerika men en befolkning på 28 946 101 (2011) innbyggere. Det grenser til Colombia i vest, Brasil i sør og sørøst, og Guyana i øst. Utenfor den venezuelanske kysten er øyene Aruba, Curaçao, Bonaire og Trinidad og Tobago.
Hovedstaden er Caracas, og i tillegg til spansk, erkjenner Grunnloven mer enn tretti indianske språk.

Navnet Venezuela betyr «Lille Venezia», et navn som den spanske sjøfarer Alonso de Ojeda ga nordkysten av Sør-Amerika da han 1499 fant indianske pælebygninger i Lago de Maracaibo.

Venezuela er ansett som en stat med ekstremt høy biodiversitet og med variert landskap. I nordvest samt langs den karibiske kysten i nord ligger en forlengelse av Andesfjellene med det høyeste fjellet Pico Bolivar som ligger 5007 m.o.h. Amazonas-bassenget ligger i sør, og den karibiske kyst i nord. Det er først og fremst naturen som trekker turister til landet. Venezuela har et av de største oljereservene i verden, og økonomien er svært avhengig av olje.

Salto Ángel (englefossen) er den høyeste fossen i verden med en høyde på 1002 meter. Den  ligger i Canaima nasjonalpark sørøst i landet, og er 19 ganger høyere enn Niagara Falls.
I Morrocoy nasjonalpark som ligger nordøst ved den karibiske kysten kan en kombinere turkisblått hav og hvite strender med oppdagelser i skogene rundt som har et rikt dyreliv.

Det mest populære turistmålet er isla Margarita, en øy som ligger øst i det karibiske hav. I tillegg til å ha alt det en karibisk øy pleier å ha av vakker natur, kritthvite strender og blått hav, er den kjent for et unikt marked, et vakkert palass og flere flott kirker og katedraler, blant dem den hvite Basílica de la Virgen del Valle. Stranden Playa El Yaque har svært gode forhold forwindsurfing.

Simón Bolívar internasjonale lufthavn er landets største flyplass og ligger 21 km utenfor Caracas.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]