Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tucson

Finn beste pris på bilutleie i Tucson ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tucson. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tucson guide

Bilutleie Tucson

Leiebil Tucson

Tucson ligger sør i den amerikanske delstaten Arizona – om lag 160 km sørøst for Phoenix. Selve byen har  520.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folktall på bortimot 1 millioner (2011).

Tucson ligger på en høyslette i Sonora Desert, og er omgitt av høye fjell. Santa Catalina-fjellene ligger nord for byen, og høyeste punkt er Mount Lemmon, som rager 2791 m.o.h.

Byen har et behagelig solrikt klima hele året, og mange pensjonister velger av den grunn å bosette seg her. Tucson er et betydelig handelssentrum og et viktig samferdselsknutepunkt. I tillegg er Tucson en industriby.

En stor turistattraksjon i byen er det historiske kvarteret «El Presidio» – der man kan se rester av den spanske festningsbyen fra 1776. Også St. Augustine-katedralen fra 1897 anbefales et besøk samt kirken «Mission San Xavier del Bac» fra 1797.

Mange turister besøker også «Arizona Sonora Desert Museum», som ligger 20 km vest for Tucson sentrum. Her finner man en dyrepark, et naturhistorisk museum og en botanisk hage. Museet har fokus på planter og dyr som lever i Sonora-ørkenen.

Flyinteresserte bør ta turen til «Pima Air Museum». Her kan man se utstilling av historiske militærfly.

Nordvest for byen ligger Saguro Nasjonalpark, som er berømt for sine gigantiske kaktuser.

Tuscon International Airport ligger 15 km sør for sentrum.