Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tampa

Finn beste pris på bilutleie i Tampa ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tampa. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tampa guide

Bilutleie Tampa

Leiebil Tampa

Tampa ligger ved bukten Tampa Bay ved Mexicogolfen, i den amerikanske delstaten Florida. Innbyggertallet i selve byen ligger på rundt 340.000 (2010), mens hele storbyområdet har et folketall på bortimot 2,8 millioner.

Tampa er et betydelig handelssentrum og industriby – men forbindes nok først og fremst med den omfattende turismen i området.

Spanjolene inntok området allerede på 1500-tallet, men det var først rundt midten av 1800-årene Tampa vokste fram som by. Veksten lot imidlertid vente litt på seg, men etter 2. verdenskrig gikk byen inn i en formidabel ekspansjonsperiode.

Tampa har en rekke spennende attraksjoner å by på, bl.a. Ybor City – et sentrumsstrøk som tidligere var kjerneområdet for byens omfattende sigarproduksjon, men som i dag har et livlig utelivstilbud med en rekke barer og klubber. Områdets autentisitet er bevart, ved at de gamle sigarfabrikkene fremdeles ligger der. Et mer eksklusivt utelivsområde finner man i Channelside, der det bl.a. finnes flere gourmetrestauranter.

For øvrig finnes det også mange gode opplevelsestilbud for familier i Tampa. Det gjelder først og fremst temaparken «Busch Gardens», som har fokus på Afrika. Her kan man både oppleve en rekke afrikanske dyrearter og benytte en eller flere av parkens mange berg- og dalbaner. Like i nærheten ligger Adventure Island, som er et gigantisk badeland.

Tampas mest berømte promenade er det 7 km lange fortauet Bayshore Boulevard, der utsikten er fabelaktig. Dette skal være verdens lengste, sammenhengende fortau.

Ellers er Tampa kjent for piratfestivalen «Gasparilla Festival», som arrangeres hvert år i januar. Da er det et yrende folkeliv, med en båtkortesje som hovedattraksjon.

Nærmeste flyplass er Tampa International Airport, som ligger 11 km vest for bysentrum.