Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sanford

Finn beste pris på bilutleie i Sanford ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sanford. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sanford guide

Bilutleie Sanford

Leiebil Sanford

Sanford er en by i den amerikanske delstaten Florida – og administrativt sentrum i fylket Seminole County. Innbyggertallet ligger på rundt 54.000 (2010). Tar man hele metropolområdet med, stiger folketallet opp i over 2 millioner.

Turismen er en viktig næringsvei i Sanford, og i flere av de moderne sentrumsgatene – særlig i hovedgaten First Street – finnes det en rekke antikvitetsbutikker, restauranter og kunstgallerier. Ønsker man en annen type shoppingmuligheter, kan man for eksempel besøke «The Seminole Town Center» litt vest for bykjernen. Det er et av Floridas største kjøpesentre.

Ellers er Sanford en by som har satset mye på kultur – og jazzkonsertene på Magnolia Square er svært populære. Det samme er de månedlige gatefestene, som lokker folk til byen fra store deler av Florida. Også det ukentlige «Farmer’s Market» hver lørdag morgen, tiltrekker seg mange besøkende.

Blant attraksjonene ellers må de mange vakre parkene nevnes, samt den sjarmerende Riverwalk ved bredden av innsjøen Lake Monroe, som er et eldorado for joggere og turgåere. Populære besøksmål er dessuten «The Central Florida Zoo and Botanical Gardens», kunstgalleriene «Gallery on First», «Jeanine Taylor Folk Art» og «Riverhouse Pottery» – samt fylkesmuseet «Museum of Seminole County History» – der man gjennom utstillinger kan lære mer om områdets historie.

Nærmeste flyplass er Orlando Sanford International Airport, som ligger 7 km nordøst for Sanford sentrum.