Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil San Diego

Finn beste pris på bilutleie i San Diego ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i San Diego. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

San Diego guide

Bilutleie San Diego

Leiebil San Diego

San Diego ligger i den amerikanske delstaten California, ikke langt fra grensen til Mexico, og er en by med rundt 1,3 millioner innbyggere (2010). I hele metropolområdet bor det ca. 3 millioner.

Byens havn er regnet som en av de beste og viktigste i California, og her ligger også en av den amerikanske marinens største flåtebaser. San Diego har også en del industri, bl.a. innen fly- og rakettproduksjon samt elektronikk.

Byens historie startet en dag i 1602, da en spansk oppdager steg i land og døpte stedet San Diego etter helgenen Didakus. Den offisielle grunnleggelsen skjedde imidlertid ikke før i 1769 – også da i regi av spanjoler. San Diego mistet imidlertid sin bystatus i 1852, etter mange års mexicansk dominans – men byen ble deretter gjenoppbygget av amerikanerne 5 km lenger sør –  og gikk inn i en sterk vekstperiode.

San Diego kan by på en rekke flotte turistattraksjoner – bl.a. to av verdens mest berømte dyreparker, «San Diego Zoo» og «San Diego Wild Animal Park». Dessuten finnes det en avdeling av temapark-kjeden «Sea World» i byen.

I tillegg er San Diego kjent for sine utallige badestrender, deriblant Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla og Del Mar Beach.

Balboa Park er også et populært besøksmål. Den er det største offentlige grøntområdet i San Diego, og dekker et område på hele 4,9 km². Inkludert i parken er også en rekke kulturelle institusjoner og museer. Balboa Park ble etablert i 1868, og ligger i nærheten av San Diego Zoo. Dessuten må Mission Bay Park nevnes –  den største menneskeskapte vannparken i USA. Den kan tilby et bredt spekter av aktiviteter tilknyttet vann, samt flotte turstier og lekeområder for barn. Rundt 15 millioner besøkende er innom Mission Park årlig.

Nærmeste flyplass er San Diego International Airport, som ligger ca. 5 km nordvest for sentrum.