Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Reno

Finn beste pris på bilutleie i Reno ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Reno. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Reno guide

Bilutleie Reno

Leiebil Reno

Reno ligger ved foten av den kjente fjellkjeden Sierra Nevada i den amerikanske delstaten Nevada, og har om lag 225.000 innbyggere (2011).

Reno begynte sin utvikling mot et bymessig tettsted midt på 1800-tallet, bl.a. på grunn av at det ble oppdaget gull i fjellene i nærheten. Dette skapte et gullrush, som imidlertid ikke varte så lenge – men lenge nok til at bosettingen ble relativt stor. Noen år senere ble det så funnet sølv, og en gruvevirksomhet ble etablert – noe som viste seg å bli atskillig mer innbringende.

Ellers er Reno først og fremst kjent som ”The Biggest Little Town in The World” – og er berømt for sine mange spillecasinoer. Reno konkurrerer der med en annen by i Nevada, nemlig den enda mer kjente Las Vegas. Ryktet som en by for gamblere, kombinert med noen – etter amerikansk målestokk – svært liberale skilsmisselover, har gitt byen et omdømme som moralsk ”frynsete”.

Reno er imidlertid mye bedre enn sitt rykte, og byen er også et utdanningssentrum i Nevada – og har bl.a. delstatens eldste universitet, University of  Nevada – som ble etablert i 1864. Dessuten er Reno et naturlig utgangspunkt for å besøke de flotte skisportsanleggene som er etablert i fjellene i byens nærområder.

Det er to flyplasser ved Reno: Reno – Tahoe International Airport ligger 6 km sørøst for byen samt Reno Stead Airport. Denne ligger 19 km nordvest for sentrum.