Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pittsburg Finn

beste pris på bilutleie i Pittsburg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pittsburg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pittsburg guide

Bilutleie Pittsburg

Leiebil Pittsburg

Pittsburgh ligger i den amerikanske delstaten Pennsylvania, og er en by med om lag 320.000 innbyggere (2010). To elver renner sammen ved byen (Allegheny og Monongahelas) og danner den store Ohio River. Pittsburghs elvehavn er en av USAs viktigste.

Pittsburgh–distriktet har i over 200 år vært et av landets viktigste når det gjelder produksjon av jern og stål – og byen er da også ofte blitt kalt ”Steel City”. Fremdeles betyr tungindustrien mye for Pittsburgs økonomi.

Byen ble grunnlagt 1764, etter at britene hadde inntatt et fransk fort på stedet – og oppkalt etter den britiske statsministeren William Pitt d.e. Allerede i 1787 fikk byen sitt første universitet – University of Pittsburgh.

Pittsburgh har svært mange kulturelle institusjoner, bl.a. Heinz Hall (Pittsburgh Symphony Orchestra) og Benedum Center (Pittsburgh Opera). Også en rekke av byens museer er vel verd et besøk – for eksempel «Carnegie Museum of Natural History» – med bl.a. dinosaur-skjeletter og kunstmuseet «Carnegie Museum of Art». Byen har dessuten et eget museum for den verdensberømte pop-kunstneren Andy Warhol.
Et besøksmål som særlig er rettet mot barn og ungdom, er det populærvitenskapelige «The Carnegie Science Center».

Ellers kan et besøk i den botaniske hagen i Schenley Park absolutt anbefales. Her arrangeres det også ulike kunstutstillinger i veksthuskomplekset.

Nærmeste flyplass er Pittsburgh International Airport, som ligger 30 km vest for sentrum.