Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Phoenix

Finn beste pris på bilutleie i Phoenix ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Phoenix. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Phoenix guide

Bilutleie Phoenix

Leiebil Phoenix

Phoenix ligger ved elven Salt River, og er hovedstad og største by i den amerikanske delstaten Arizona. I selve byen bor det om lag 1,6 millioner innbyggere, mens folketallet i hele metropolområdet ligger på rundt 4,2 millioner (2010).

Phoenix ble grunnlagt i 1867, og har vært hovedstad i Arizona siden 1912. Det spesielle navnet har byen fått fordi den reiste seg som en ”Fugl Fønix” fra gamle, indianske ruiner. Det har vært indiansk bosetting i dette området siden rundt år 300 f. Kr.

Byen, som ligger i en tørr (men kunstig vannet) dal – «Valley of the Sun» –  har siden 2. verdenskrig mer enn tidoblet sin befolkning. Denne veksten har skjedd i takt med en økt landbruksproduksjon (særlig av sitrusfrukter og bomull), samt en betydelig vekst i elektronikk-, fly- og romfartsindustri.
Det varme klimaet har dessuten tiltrukket seg mange pensjonister, som har etablert egne bydeler som «Sun City» og «Sun City West» i utkanten av sentrum.

Det finnes en rekke spennende museer i Phoenix – deriblant «Phoenix Art Museum», «Heard Museum» – med utstilling av kunsthåndverk, instrumentmuseet «Musival Instrument Museum», «Arizona Mining & Mineral Museum» samt et eget museum for barn, «Phoenix Children’s Museum». Barn vil nok også ha stor glede av et besøk i dyreparken «Phoenix Zoo».

Et annet populært besøksmål er «Desert Botanical Garden» – en stor botanisk hage med planter som er tilpasset ørkenforhold.

Den nærmeste flyplassen er Phoenix Sky Harbor International Airport, som ligger 5 km sørøst for sentrum.