Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Philadelphia

Finn beste pris på bilutleie i Philadelphia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Philadelphia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Philadelphia guide

Bilutleie Philadelphia

Leiebil Philadelphia

Philadelphia er den største byen i den amerikanske delstaten Pennsylvania. Den ligger der elvene Delaware og Schuylkill møtes, og har et innbyggertall på ca. 1,5 millioner (2010). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til nesten 6 millioner.

Philadelphia blir ofte kalt «The City of Brotherly Love», fordi bynavnet rett og slett kan oversettes med ”brorskjærlighet”.

Philadelphia ble grunnlagt av William Penn i 1682, og er dermed USAs eldste by. Den har ellers en viktig betydning i amerikansk historie, fordi USAs uavhengighetserklæring ble undertegnet her i 1776. Dette har også gitt byen kallenavnet «The birthplace of America».

Den mest berømte severdigheten i Philadelphia er den amerikanske frihetsklokken, som ringte inn budskapet om den amerikanske uavhengigheten i 1776, og hver 4. juli (på den amerikanske nasjonaldagen) har denne klokken stadig en viktig funksjon.

Ellers er Philadelphia definitivt en kulturby, som har en rekke kunstmuseer samt jevnlige  konserter og teaterforestillinger å by på. En attraksjon med spesiell adresse til barn er fornøyelsesparken «Sesame Place Theme Park» –  som er bygget opp rundt den TV-serien som på norsk er kjent som ”Sesam Stasjon”.

Det finnes dessuten rikelig med shoppingmuligheter i Philadelphia – både i sentrum og i de mange kjøpesentrene som omkranser byen.

Nærmeste flyplass er Philadelphia International Airport, som ligger 13 km sørvest for bysentrum.