Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Palm Springs

Finn beste pris på bilutleie i Palm Springs ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Palm Springs. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Palm Springs guide

Bilutleie Palm Springs

Leiebil Palm Springs

Palm Springs ligger i delstaten California – om lag 160 km øst for Los Angeles, og er en liten by med om lag 45.000 innbyggere (2011).

Palms Springs ligger midt i ørkenområdet Colorado Desert –  i fylket Riverside County. Byen har siden 1930-tallet utviklet seg til å bli et eksklusivt feriesenter for berømte amerikanere og velstående pensjonister.

Byen har et varmt og tørt klima stort sett hele året, og reklamerer med å ha over 300 soldager i året. Til tross for at byen ligger i innlandet, er det gode bademuligheter her – da Palm Springs har et stort antall svømmebassenger som er tilgjengelig for publikum.

Den eldste bygningen i Palm Springs er «The McCallum Adobe» fra 1884.

En stor turistattraksjon i byen er kabelbanen «Aerial Tramway» som går opp til toppen av det snødekte fjellet «Mount San Jacinto». Fjellet er 3300 meter høyt.

Andre attraksjoner i Palm Springs er bl.a. det kulturhistoriske museet «Agua Caliente Cultural Museum» samt kunstmuseet «Palm Springs Art Museum» – der man kan se utstillinger av samtidskunst, skulpturer og glasskunst.

Palm Springs har ellers en botanisk hage, tennisbaner og golfbaner. Aktiviteter som ridning, fotturer i ørkenen eller i fjellet er også populært blant turister.

Nærmeste flyplass er Palm Springs International Airport, som ligger 4 km øst for sentrum.