Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Orlando

Finn beste pris på bilutleie i Orlando ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Orlando. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Orlando guide

Bilutleie Orlando

Leiebil Orlando

Orlando ligger i den amerikanske delstaten Florida, om lag 120 km nordøst for Tampa. Selve byen har et innbyggertall på rundt 230.000 (2010), men tar man hele metropolområdet med, stiger folketallet til over 2 millioner.

Orlandos historie som by går tilbake til 1830-årene. Den var da først kjent under navnet Fort Gatlin, men ble senere oppkalt etter en amerikansk offiser som ble drept av indianere her i 1835. Dagens Orlando er en betydelig industriby, men er nok først og fremst kjent som et utgangspunkt for turister fra hele verden –  som vil ha med seg de mange attraksjonene i nærheten.

Orlandos severdigheter er først og fremst knyttet til en rekke store forlystelseskomplekser, som til sammen tiltrekker seg over 40 millioner besøkende årlig. Byen kalles derfor ofte for ”Verdens underholdningshovedstad”.  Det aller største av dem er Walt Disney World Resort, som ligger sørvest for sentrum – etablert i 1971. Det dekker et totalt område på 120 km2, og omfatter fire store temaparker, to vannland og en rekke hoteller og restauranter.

I det samme området ligger også Florida-avdelingen av filmselskapet Universal Studios, samt Sea World – en kjede av marine fornøyelsesparker som også har avdelinger i San Antonio og San Diego. I Sea World kan man oppleve bla. delfiner, sjøløver, spekkhoggere og flamingoer – i tillegg til at parken har en rekke aktivitetstilbud med tilknytning til vann.

Nærmeste flyplass er Orlando International Airport, som ligger 11 km sørøst for byen. En annen  flyplass i nærområdet er Orlando Sanford International Airport. Denne ligger 42 km nordøst for Orlando sentrum.