Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Orange County

Finn beste pris på bilutleie i Orange County ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Orange County. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Orange County guide

Bilutleie Orange County

Leiebil Orange County

Orange County er et fylke i delstaten California – og utgjør en del av metropolområdet rundt Los Angeles. Avstanden fra fylkeshovedstaden Santa Ana (ca. 340.000 innbyggere i 2010) nordvest til Los Angeles sentrum er om lag 50 km. Santa Ana ble grunnlagt i 1886, og er sentrum i et distrikt som tradisjonelt har vært preget av omfattende fruktproduksjon. I hele Orange County bor det bortimot 3 millioner mennesker.

Andre større byer i Orange County er Anaheim (340.000 innb.), Irvine (212.000 innb.), Huntington Beach (190.000 innb.), Garden Grove (170.000 innb.) og Fullerton (135.000 innb.).

Orange County er regnet for å være økonomisk velstående og politisk konservativt – og flere TV-serier er spilt inn her. En av de viktigste inntektskildene er den omfattende turisttilstrømningen.

Hovedattraksjonen i fylket er verdens første Disneyland, som ligger ved byen Anaheim. Ellers har Orange County en lang kystlinje mot Stillehavet, hvor det ligger en rekke meget populære og godt besøkte badestrender. De mest kjente er Newport Beach, Laguna Beach og Huntington Beach.

Nærmeste flyplass er John Wayne Airport, som ligger i den sørlige utkanten av Santa Ana.