Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Newark

Finn beste pris på bilutleie i Newark ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Newark. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Newark guide

Bilutleie Newark

Leiebil Newark

Newark ligger i delstaten New Jersey, kun 15 km vest for New York – og regnes ofte som en del av New Yorks metropolområde. Innbyggertallet ligger på i overkant av 280.000 (2010).

Newarks næringsliv er for en del industribasert, men byen har etter hvert også blitt et betydelig handels- og kommunikasjonssentrum. Dessuten har byen en viktig dypvannshavn.

Newark ble opprinnelig grunnlagt i 1666, men hadde sin største vekstperiode på 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet. I siste del av 1900-tallet var byen sterkt preget av rasekonflikter, men dette har blitt et mindre problem de siste par tiårene – i takt med en omfattende byfornyelse.

Det finnes flere severdige bygninger i byen, bl.a. «Cathedral of the Sacred Heart» –  Nord-Amerikas 5. største katedral. Den ble oppført mellom 1899 og 1954 etter betydelig eldre franske forbilder, og er i dag erkebispesete for Den katolske kirke. Også den jødiske «Prince Street Synagoge» er vel verd et besøk. Ellers har byen flere 1930-tallsbygninger i ”art deco”-stil å vise fram.
Besøker man katedralen, er veien kort til den vakre Branch Brook Park, som inneholder USAs største samling av blomstrende kirsebærtrær – kalt ”Cherryblossomland”.

Newark er også kjent for sitt rike kulturliv, og «The New Jersey Performing Arts Center» (NJPAC ) er et av de største sentrene for scenekunst i USA. Det ble åpnet i 1997, og har bidratt sterkt til en revitalisering av byen.

Nærmeste flyplass er Newark Liberty International Airport, som ligger 8 km sør for sentrum.