Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil New Orleans

Finn beste pris på bilutleie i New Orleans ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i New Orleans. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

New Orleans guide

Bilutleie New Orleans

Leiebil New Orleans

New Orleans ligger der Mississippi-elven renner ut i Mexico-gulfen, og er den største byen i den amerikanske delstaten Louisiana. Byen har et innbyggertall på rundt 470.000 innbyggere (2010).

Store deler av byen ligger lavere enn middelvannstanden i Mississippi, og byen er derfor svært utsatt under de mange orkanene som ofte blåser her – noe innbyggerne smertelig fikk erfare da orkanene ”Katarina” og ”Rita” herjet i 2005 / 2006.

Det var franskmenn som grunnla New Orleans i 1718. Fram til Louisiana ble en del av USA i 1803, var New Orleans’ politiske historie relativt turbulent –  der franskmennene og spanjolene vekslet på å ”eie” byen. New Orleans hadde også et av Amerikas største slavemarkeder.

Det moderne New Orleans er den viktigste havnbyen for statene rundt Mississippi – og har siden 1947 hatt status som såkalt frihavn. Økonomisk er petroleumsindustrien og turismen byens viktigste inntektskilder.

En stor turistattraksjon i New Orleans er den gamle, franske bydelen ”Vieux Carré”. Her er det trange, sjarmerende gater og vakre hager. I bydelen ligger også den praktfulle Louis-katedralen fra slutten av 1700-tallet. Også det kjente grønnsaksmarkedet ”French Market” holder til her.

De viktigste shoppingområdene ligger imidlertid i de nyere, moderne bydelene. Den mest kjente handlegaten er «Canal Street». I disse byelene er det også en rekke flotte, frodige parkområder.

Ellers er New Orleans preget av sin historie som «jazzens hjemby», og en av byens store sønner er Louis Armstrong – som både har fått en park og en flyplass oppkalt etter seg. Det er fremdeles mange aktive jazzklubber i byen – som for øvrig også er berømt for sitt viltre, årlige karneval, ”Mardi Gras”.

Det er to større flyplasser ved New Orleans – Louis Armstrong New Orleans International Airport, som ligger 19 km vest for sentrum samt New Orleans Lakefront Airport. Denne befinner seg 7 km nordøst for sentrum.