Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Missoula

Finn beste pris på bilutleie i Missoula ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Missoula. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Missoula guide

Bilutleie Missoula

Leiebil Missoula

Missoula er en relativt liten by i Missoula Valley i den amerikanske delstaten Montana. Byen har om lag 67.000 innbyggere (2011), og er et handels- og industrisentrum – i tillegg til at en rekke medievirksomheter holder til her. Missoula har også et eget universitet.

Arkeologiske funn viser at det bodde mennesker i dalen allerede ved slutten av siste istid. På 1700-tallet valfartet franske pelsjegere hit. Mange av dem ble utsatt for bakholdsangrep fra lokale indianerstammer, og det ble fortalt at den trange inngangen til dalen var så fylt med menneskeknokler etter hvert, at franskmennene døpte stedet ”Hell’s Gate”. Dette navnet ble brukt helt til byen ble omdøpt til Missoula i 1866. Da skjøt den økonomiske utviklingen fart, og byen fikk en sentral funksjon i denne delen av Montana.

To av de viktigste næringsveiene i Missoula er turisme og bryggeri-virksomhet. Det finnes en rekke større og mindre ølbryggerier i byen.

Det arrangeres jevnlig flere kulturfestivaler i Missoula – først og fremst innen film og litteratur –  og byen er ellers kjent for sine mange årlige markeder, deriblant «Missoula Farmer’s Market» og «People’s Market» (med salg av kunst og håndverk). Byen har også to meget aktive teatre.

Ellers har Missoula flere interessante museer å vise fram, bl.a. kunst- og kulturmuseet «The Montana Museum», det historiske museet «Historic Fort Missoula», «Rocky Mountain Museum of  Military History» og «Northern Rockies Heritage Center». De to sistnevnte museene reflekterer blant annet Missoulas nærhet til fjellkjeden Rocky Mountains.

Nærmeste flyplass er Missoula International Airport, som ligger 7 km nordvest for byen.