Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Milwaukee

Finn beste pris på bilutleie i Milwaukee ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Milwaukee. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Milwaukee guide

Bilutleie Milwaukee

Leiebil Milwaukee

Milwaukee ligger ved innsjøen Lake Michigan, og er den største byen i den amerikanske delstaten Wisconsin. Byen ligger 130 km nord for Chicago, og har 595.000 innbyggere (2011). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til 1,7 millioner.

Milwaukee er et viktig handels-, kultur- og industrisentrum samt et viktig jernbaneknutepunkt. Byens universitet «Marquette University» ble grunnlagt i 1881. I tillegg har Milwaukee et stort havneanlegg.

Byen er kjent for å huse 2 av USAs største bryggerier – «Miller» og «Pabst». Milwaukee har bevart sin historiske arv, og er en populær destinasjon for turister som er interessert i arkitektur og kulturhistorie.

Noen av byens mest kjente turistattraksjoner er bl.a. basilikaen «St. Josaphat Basilica» fra 1901, den katolske kirken «St. Stanislaus» fra 1866, Rådhuset fra 1895 – med sitt 108 meter høye klokketårn samt moskéen Tripoli Shrine Temple fra 1928 – som er et kjent landemerke i byen. Moskéen er bygget etter inspirasjon fra Taj Mahal i India.

Andre attraksjoner i Milwaukee er bl.a. «Discovery World Museum» – et populærvitenskapelige museum med interaktive utstillinger samt «Milwaukee Art Museum» – kunstmuseum der man bl.a. kan se verk av Degas, Monet, Picasso og Miró.

Byen har også en dyrepark, en botanisk hage, et barnemuseum, et Harley Davidson-museum samt en rekke flotte parker og rekreasjonsområder.

Milwaukee arrangerer mange årlige musikkfestivaler, og kalles derfor ofte for «The City of Festivals».

Nærmeste flyplass er General Mitchell International Airport, som ligger 13 km sør for sentrum.