Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Miami

Finn beste pris på bilutleie i Miami ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Miami. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Miami guide

Bilutleie Miami

Leiebil Miami

Miami ligger på sørøstkysten av Florida ved Atlanterhavet, nærmere bestemt i den sørlige del av den såkalte “Gullkysten” (“Gold Coast”). Byen har 409.000 innbyggere (2010), mens storbyområdet har et folketall på 5,5 millioner.

Miami er Floridas største byområde, og et viktig turistsentrum – som mottar hele 10 millioner besøkende i året. Den er også en av USA‘s viktigste havnebyer – og Miami er utgangspunkt for cruisebåt-trafikken på Det karibiske hav.

Byen er et industrisentrum, og er ledende innen finans, handel, kultur, media, underholdning, kunst og internasjonal handel.

En stort trekkplaster for turister er Miami Beach – som er en av USAs mest kjente badesteder. Miami Beach ligger 6 km nordøst for sentrum, og her finner man brede og innbydende strender samt en strandpromenade – der luksushoteller, restauranter og nattklubber ligger side om side.

Miami har ellers en rekke teatre, museer, opera, parker og musikkscener, og en stor turistattraksjon for hele familien er “Miami Seaquarium” – et akvarium der man også kan se delfinshow.

Det finnes også en rekke kunstmuseer i Miami. I tillegg har byen zoologisk- og botanisk hage.

Miami International Airport ligger 7 km vest for sentrum.