Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Memphis

Finn beste pris på bilutleie i Memphis ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Memphis. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Memphis guide

Bilutleie Memphis

Leiebil Memphis

Memphis ligger i den sørvestlige delen av den amerikanske delstaten Tennessee, ved Mississippi-elven. Byen har i om lag 680.000 innbyggere (2010) – men inngår i et større metropolområde som til sammen har et folketall på 1,3 millioner.

Memphis er den største byen i Tennessee, og dessuten en viktig elvehavn. I tillegg er Memphis et sentralt samferdselsknutepunkt og en betydelig industriby. Også en rekke høyere utdanningsinstitusjoner holder til her.

Memphis ble grunnlagt 1819 i tilknytning til et fort som var bygget på stedet i 1797. Etter hvert var det i særlig grad bomullsproduksjon og tømmerhandel som dannet byens økonomiske fundament.

I nyere tid har byen hatt stor betydning når det gjelder utviklingen av amerikansk populærmusikk, særlig innenfor blues-genren – men også når det gjelder rock’n roll. Både Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins har bodd her. En av de største turistattraksjonene i Memphis’ nærområde, er Elvis Presleys hjem ”Graceland”. Hit valfarter Elvis-fans fra hele verden.

Ellers huskes også Memphis som byen der den svarte borgerrettsforkjemperen Martin Luther King ble myrdet i 1968. Lorraine Motel, som var det konkrete åstedet for mordet, ble senere omgjort til «National Civil Rights Museum» – og er i dag et minnested som mange tilreisende besøker.

Memphis har for øvrig en rekke andre attraksjoner å by på. Noen av dem er «Mamphis Walk of Fame», som ligger i ”blues-gaten” Beale Street. Her hylles en rekke av blues-historiens store artister. Kunstmuseet «Memphis Brooks Museum of Art» er også vel verd et besøk. Her kan man oppleve betydelige kunstverk fra renessansen, barokken og impresjonismen. Dessuten er barnemuseet «Children’s Museum of Memphis» å anbefale.

Nærmeste flyplass er Memphis International Airport, som ligger 5 km sør for sentrum.