Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Long Beach

Finn beste pris på bilutleie i Long Beach ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Long Beach. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Long Beach guide

Bilutleie Long Beach

Leiebil Long Beach

Long Beach ligger ved San Pedro Bay i delstaten California, nærmere bestemt 30 km sør for Los Angeles. Byen har ca. 470.000 innbyggere (2010). Long Beach har felles havn med Los Angeles, via kanal-forbindelsen «Cerritos Channel».

Ved siden av at Long Beach har en del industri – og dessuten et militært nærvær med både flåtehavn og flybase – er det først og fremst turistnæringen som er byens økonomiske drivkraft.

Den største attraksjonen i byen er den fantastiske, hele 13 km lange badestranden. Andre severdigheter er skipet ”Queen Mary”, som har funksjon som maritimt museum. «Walter- Pyramide», en pyramideformet idrettshall for basket- og volleyball, er byens mest spesielle bygning – og et populært besøksmål.

Long Beach er for øvrig åsted for flere kjente evenementer – bl.a. den årlige Long Beach Blues Festival og billøpet Long Beach Grand Prix.

Nærmeste flyplass er en lokale Long Beach Airport, som ligger 6 km nordøst for sentrum. Ellers ligger Los Angeles International Airport bare 34 km nordvest for Long Beach.