Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kansas

Finn beste pris på bilutleie i Kansas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kansas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kansas guide

Bilutleie Kansas

Leiebil Kansas

Kansas City ligger i delstaten Missouri ved Missouri-elven. Selve byen har rundt 450.000 innbyggere (2010), mens metropolområdet har et folketall på 2 millioner.

Kansas City ble grunnlagt i 1821 – samme år som delstaten Missouri gikk inn i unionen – og er i dag en viktig industriby og et sentralt trafikk-knutepunkt. Dessuten er byen et utdanningssentrum med universitet, musikkonservatorium og flere høyskoler.

De forskjellige områdene av byen ligger i en ring rundt Downtown, og var gjenstand for omfattende renoveringer i 1980-årene. Store deler av Kansas City preges derfor i dag av moderne høyhusbebyggelse med kontorer, hoteller, restauranter og forretninger.

Kansas City var i perioden fra 1920-årene til 1940-årene kjent som ”Jazzens Mekka”, og fremdeles finnes det en rekke jazzklubber i Downtown som forsøker å videreføre denne arven.

En av de største attraksjonene i byen er det velrenommerte kunstgalleriet «Nelson-Atkins Museum of Art». Det finnes også flere andre interessante gallerier og museer i Kansas City. Byens største bygning er Harry S. Truman Sports Complex, som etter ferdigstillellsen i 1973 omfatter et dobbeltstadion for baseball og amerikansk fotball.

Nærmeste flyplass er Kansas City International Airport, som ligger 24 km nordvest for bysentrum.