Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Jacksonville Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Jacksonville Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Jacksonville Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Jacksonville Lufthavn guide

Bilutleie Jacksonville Lufthavn

Leiebil Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (JAX) ligger i delstaten Florida, om lag 23 km nord for Jacksonville sentrum.

Flyplassen ble innviet i 1968, og har 1 terminalbygning. Jacksonville Lufthavn betjener om lag 6 millioner passasjerer årlig.

En rekke flyselskaper har direkteruter fra Jacksonville Lufthavn til 24 destinasjoner i USA – deriblant Las Vegas, Washington D.C., Denver, Miami og Chicago.

Det er flotte publikumsfasiliteter på flyplassen –  med mange restauranter, caféer og snackbarer. I tillegg finnes butikker, aviskiosk, minibanker, meditasjonsrom, Spa-senter, kunstgalleri, massasjestoler, informasjons-disk samt gratis trådløs internett-tilgang.

Det ligger 2 hoteller på flyplassen: Clarion Hotel Airport (som også har business center med konferanserom) og Microtel Inn & Suites. I tillegg er det flere hoteller i nærområdet.

For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Det er populært å leie bil i Jacksonville, og i ankomsthallen ved bagasjeområdet finner man kontorene til en rekke anerkjente bilutleiefirmaer – deriblant National, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty.