Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Indianapolis

Finn beste pris på bilutleie i Indianapolis ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Indianapolis. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Indianapolis guide

Bilutleie Indianapolis

Leiebil Indianapolis

Indianapolis er hovedstad i den amerikanske delstaten Indiana, og ligger ved ved elven White River. Byen har et innbyggertall på rundt 800.000 (2010), men tar man forstedene med, stiger folketallet til ca. 1,7 millioner.

Indianapolis er viktig industriby – og dessuten et sentralt trafikk-knutepunkt. Byen er også et utdanningssentrum, med bl.a. to universiteter, musikkonservatorium og kunstinstitutt

Indianapolis ble grunnlagt i 1821, og har vært delstats-hovedstad gjennom mesteparten av sin historie. Da bilproduksjonen tok til for alvor ved begynnelsen av 1900-tallet, utviklet Indianapolis seg til å bli den viktigste amerikanske bilbyen ved siden av Detroit. I 1910 var det over 60 bilfabrikker i Indianapolis. Denne historien reflekteres bl.a. ved at det hvert år siden 1911 er blitt arrangert et verdensberømt billøp her – ”Indianapolis 500”.

Byen har ellers en rekke kulturinstitusjoner å vise fram. Blant de fremste attraksjonene er “White River State Park”, der det også er en zoologisk hage. Ellers er det innholdsrike delstatsmuseet et populært besøksmål. Det samme gjelder den imponerende innendørsarenaen for idrett – Hoosier Dome.

Som i de fleste andre større amerikanske byer, er utvalget av shoppingområder og kjøpesentre stort og variert – og nettopp handelsvirksomhet er selve motoren i byens næringsliv etter at de fleste bilfabrikkene ble nedlagt i 1970- og 1980-årene.

Indianapolis markedsfører seg ofte – med ikke så liten stolthet – som fødebyen til tidligere president Theodore Roosevelt og den verdensberømte forfatteren Kurt Vonnegut.

Nærmeste flyplass er Indianapolis International Airport, som ligger 11 km sørvest for sentrum.