Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Honolulu

Finn beste pris på bilutleie i Honolulu ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Honolulu. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Honolulu guide

Bilutleie Honolulu

Leiebil Honolulu

Honolulu er hovedstad og største by på øygruppen Hawaii, som er en av USAs delstater. Honolulu ligger på sørøstkysten av øya Oahu i Stillehavet, og er en viktig havneby. Byen har 337.000 innbyggere (2010) – der 55% av dem er asiatere.

Honolulu er øygruppens administrative, politiske, økonomiske og kulturelle sentrum, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt.

Byen er berømt for sitt turistområde Waikiki – som ligger 5 km sørøst for Honolulu sentrum. Her finner man hvite og innbydende sandstrender – deriblant den kjente Waikiki Beach, luksushoteller, dyrepark og akvarium.
Surfing, sol- og badeliv er hovedattraksjonen her.

Andre populære turistattraksjoner i Honolulu er bl.a. det 56 meter høye tårnet «Aloha Tower» fra 1926 – der publikum kan komme opp til toppen og få en fantastisk utsikt over byen og havnen, Det kongelige palasset «Iolani Palace» fra 1882, «The Contemporary Museum» – med utstillinger av samtidskunst, kirken «Cathedral Church of St. Andrew» fra 1867, bydelen Chinatown – med livlige markeder og restauranter samt Bishop Museum – et bygningskompleks med stor samling av gjenstander fra Hawaii. Her finnes også et planetarium, et naturhistorisk museum samt et vulkan-museum.

«Honolulu Academy of Arts» anbefales også et besøk. Dette er det største kunstmuseet i byen, og her finnes bl. utstillinger av asiatisk kunst samt verk av kjente mestere som Picasso, van Gogh, Gauguin, Cezanne, Monet og Modigliani.

Honolulu har ellers gode shoppingmuligheter med flere kjøpesentre.

Honolulu International Airport ligger 10 km nordvest for sentrum.