Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fort Myers

Finn beste pris på bilutleie i Fort Myers ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fort Myers. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fort Myers guide

Bilutleie Fort Myers

Leiebil Fort Myers

Fort Myers ligger i delstaten Florida ved elven Caloosahatchee River, som munner ut i Mexicogulfen. Byen ligger i fylket Lee County – 195 km sørøst for Tampa.

Fort Myers har 63.000 innbyggere (2011), og er en populær badeby – der hovedattraksjonen først og fremst er den innbydende stranden «Fort Mayers Beach». På grunn av de mange palmene i Fort Myers, kalles byen ofte bare «City of Palms».

Thomas Edison bodde i Fort Myers vinterstid, og anla et gummilaboratorium her. Byen arrangerer en årlig lysfestival til ære for Edison – «Pegant of Light».

En stor turistattraksjon i byen er det historiske museet «Edison and Ford Winter Estates». Dette var vinterboligene til både Thomas Edison og Henry Ford, og her kan besøkende få guidet omvisning der man kan se hundrevis av Edisons og Fords oppfinnelser og gjenstander. Det finnes også en flott botanisk hage her.

Også «Calusa Nature Center» i Fort Myers anbefales et besøk. Her finnes planetarium, museum med utstillinger, naturstier og sommerfuglpark.

Byen har ellers et pulserende natteliv med casinoer, barer og nattklubber. I tillegg finnes en rekke flotte golfbaner i området.

Southwest Florida International Airport ligger 27 km sørvest for sentrum.