Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fort Myers Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Fort Myers Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fort Myers Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fort Myers Lufthavn guide

Bilutleie Fort Myers Lufthavn

Leiebil Fort Myers Lufthavn

Southwest Florida International Airport (RSW) ligger 27 km sørvest for sentrum av byen Fort Myers.

Flyplassen ble åpnet i 1983 og har 1 terminalbygning. Fort Myers Lufthavn betjener 7,5 millioner passasjerer i året (2011).

Det er om lag 20 flyselskaper som har direkteruter fra Fort Myers Lufthavn til 40 destinasjoner i USA. I tillegg går det direktefly herfra til Düsseldorf i Tyskland og til Montréal i Canada.

Fasiliteter på flyplassen består av et godt utvalg av restauranter, caféer og butikker. I tillegg finnes business center, minibanker, valutaveksling-skranke, informasjons-disk samt trådløs internett-tilgang. Det finnes dessuten flere hoteller i nærområdet, dersom man har behov for overnatting nær Fort Myers Lufthavn.

For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. En rekke hoteller tilbyr gratis shuttlebuss til/fra flyplassen for sine gjester, men dette må forhåndsbestilles.

Dersom man ønsker å leie bil i Fort Myers, har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National, Hertz og Thrifty. Man finner kontorene i leiebilsenteret «Car Rental Service Center» på bakkeplan i parkeringshuset.