Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Denver

Finn beste pris på bilutleie i Denver ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Denver. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Denver guide

Bilutleie Denver

Leiebil Denver

Denver er hovedstad i den amerikanske delstaten Colorado, og har om lag 600.000 innbyggere (2010). Regner man med storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 2,5 millioner.

Byen ligger ved elven South Platte – 1600 meter over havet – kun 24 km øst for fjellkjeden Rocky Mountains. Det er populært å ta en dagstur til «Rocky Mountains National Park», som ligger en times kjøretur unna.

Denver er et regionalt sentrum for transport, handel, finans og kultur, og oljeindustrien er en svært viktig næringsgren. Byen har eget universitet, som ble grunnlagt i 1864.

En stor turistattraksjon i Denver er «Colorado State Capitol Building» – regjeringsbygningen fra 1907. Det er adgang for publikum å komme opp til toppen av bygningen, der man har en fantastisk utsikt over Rocky Mountains.

Andre populære severdigheter i Denver er bl.a. «Denver Art Museum» – med utstillinger av samtidskunst, det naturhistoriske museet, jernbanemuseet, brannmuseet, miniatyrmuseet, «Museo de las Americas» – museum med fokus på latin-amerikansk kunst og kulturarv samt sommerfuglparken «Butterfly Pavillion».

Denver har også mange flotte parker og grøntarealer, botanisk hage, dyrepark, planetarium og fornøyelsespark.

Denver International Airport ligger 30 km nordøst for sentrum.