Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dallas

Finn beste pris på bilutleie i Dallas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dallas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dallas guide

Bilutleie Dallas

Leiebil Dallas

Dallas ligger nord i delstaten Texas ved elven Trinity, og er den 9. mest folkerike byen i USA. Selve byen har 1,2 millioner innbyggere (2010), mens metropolområdet har et innbyggertall på 6,3 millioner.
Dallas er et viktig kulturelt og økonomisk sentrum for regionen, og byens økonomi er basert på bankvirksomhet, handel, datateknologi, medisinsk forskning, transport og logistikk. I tillegg er Dallas kjent for sin olje- og bomullsindustri.

Byen har et fuktig subtropisk klima med varme somre og milde vintre. Sommertemperaturene ligger på rundt +35 grader C. og vinterstid har byen dagtemperaturer på ca. +21 grader C. Det er ofte høy luftfuktighet i Dallas.

Bybildet bærer preg av moderne høyhus og skyskrapere, og høyeste bygning er Main Center – som rager 286 meter over bakken.

Noen av Dallas’ mest populære turistattraksjoner er bl.a. innsjøen «White Rock Lake» med parken omkring – som er et yndet rekreasjonsområde, John F. Kennedy Memorial Plaza – som markerer stedet der han ble myrdet i 1963, «The Sixt Floor Museum» – museum som også er dedikert til John F. Kennedy, skulpturparken «Nasher», «Meadows Museum of Art» – med omfattende samling av spansk kunst (verk av bl.a. Eli Greco, Goya, Miró og Picasso) samt «Dallas Museum of art» – med stor samling av kunstverk fra antikken og frem til idag. Her kan besøkende bl.a. se kunstverk av Monet, Gauguin og van Gogh.

Dallas har ellers botanisk hage, akvarium, dyrepark, fornøyelsespark, golfbaner samt gode shoppingmuligheter med mange kjøpesentre.

Dallas Fort Worth International Airport ligger 34 km nordvest for sentrum.