Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Chicago

Finn beste pris på bilutleie i Chicago ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Chicago. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Chicago guide

Bilutleie Chicago

Leiebil Chicago

Chicago ligger nordøst i USA ved innsjøen Lake Michigan, og tilhører delstaten Illinois. Selve byen har 2,7 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 8,7 millioner. Chicago er dermed den 3. største byen i USA.

Chicago har et fuktig kontinental-klima, og kalles ofte for «windy city» på grunn av sin skiftende værtype.
Chicago er en viktig handels- og havneby, et jernbaneknutepunkt, og har USAs nest største finans- og forretningsområde. Chicago har også flere universiteter – der det eldste ble grunnlagt i 1890.

Bybildet domineres av høyhus og skyskrapere, og høyeste bygning er Sears Towers – som måler 443 m. Det er populært for turister å besøke observasjonsdekket i denne bygningen på toppen, og  dermed få en fantastisk utsikt over byen og omegn.

Chicago er berømt for sin arkitektur, sitt rike kulturliv og sine mange museer, teatre og opera.  Det er mange konsertscener i Chicago, som er mest kjent for jazz, blues og klassisk musikk. Byen har et berømt symfoniorkester – grunnlagt i 1891.

En stor turistattraksjon i byen er kunstgalleriet «Art Institute of Chicago» – med stor samling av bl.a. fransk kunst fra 1800- og 1900-tallet.

Byen har ellers et naturhistorisk museum, et astronomisk museum, planetarium, historisk museum, akvarium og dyrepark. De etniske nabolagene «Chinatown», «Greektown» og «Little Italy» er også verdt et besøk.

Byens hovedflyplass – Chicago O’Hare International Airport – ligger 30 km nordvest for sentrum.