Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Charlotte

Finn beste pris på bilutleie i Charlotte ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Charlotte. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Charlotte guide

Bilutleie Charlotte

Leiebil Charlotte

Charlotte ligger øst i USA, og er den største byen i delstaten North Carolina. Byen ligger nær elven Catawba River, og har 731.000 innbyggere (2010). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til 1,7 millioner.

Charlotte er et viktig handelssentrum for regionen og et stort finanssentrum. Bank of America har sitt hovedkontor her. Byen har en rekke universiteter og høyskoler.

Charlotte har et fuktig subtropisk klima med varme somre og relativt milde vintre. Byen får mest nedbør i januar og mars.

Bysentrum består stort sett av skyskrapere og høyhus, og litt sør for sentrum ligger den enorme fornøyelsesparken “Carowinds Theme Park”, som har mange berg-og-dalbaner og karuseller.

En annen turistattraksjon i Charlotte er  kunstmuseet “Bechtler Museum of Modern Art”, som har utstillinger av moderne kunst. Samlingen består av 1400 malerier, og man kan også kan se verk av Miró og Picasso her.

Landets største motorsportsorganisasjon NASCAR holder til i Charlotte, og attraksjonen “NASCAR Hall of Fame” er viet racerbilsporten. Stedet har interaktive utstillinger samt visning av historiske racerbiler.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Luftfartsmuseet, Vitenskaps- og teknologimuseet “Discovery Place”, “Charlotte Nature Museum” – med interaktive utstillinger og sommerfugl-paviljong, en botanisk hage samt “Levine Museum of the New South” –  et historisk museum med fokus på livet i delstaten etter den amerikanske borgerkrigen.

Charlotte Douglas International Airport ligger 12 km vest for sentrum.