Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Buffalo

Finn beste pris på bilutleie i Buffalo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Buffalo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Buffalo guide

Bilutleie Buffalo

Leiebil Buffalo

Buffalo ligger nordøst i USA, og er den nest største byen i delstaten New York. Buffalo har 261.000 innbyggere (2011), mens metropolområdet har et innbyggertall på 1,2 millioner.

Buffalo ligger ved innsjøen Lake Erie, og tilhører fylket Erie County. Buffalo er en moderne havne-, handels- og industriby samt et viktig samferdselsknutepunkt.
Byen har også universitet – med om lag 30.000 studenter.

Buffalo har mer enn 50 private og offentlige kunstgallerier – der det mest berømte er «Albert Knox Art Gallery». Stedet har en samling av samtidskunst i verdensklasse, og her kan man også se verk av Picasso, Matisse og Miró.

En populær severdighet i Buffalo er det 115 meter høye rådhuset i Art Deco-stil fra 1932. Rådhuset er åpnet for publikum, og i 25. etg. ligger oberservasjonsdekket «Buffalo City Hall Observation Deck». Herfra har besøkende en spektakulær utsikt over byen.

Andre turistattraksjoner i Buffalo er bl.a. St. Joseph-katedralen fra 1862, Church of Holy Trinity fra 1928, Buffalo Museum of Science – med utstillinger innen antropologi, botanikk og zoologi samt dyreparken Buffalo Zoo – der man bl.a. kan se løver, tigre og bjørner.

Byen har ellers en botanisk hage, en japansk hage, marinemuseum med utstilling av krigsskip, luftfarts-museum og akvarium.

om lag 36 km nordvest for Buffalo ligger Niagara Falls – et av naturens flotteste underverker. Her kan man oppleve de imponerende fossefallene – og «Horseshoe Falls» (som ligger i Ontario, Canada) er den største av dem alle. Dette fossefallet er hele 792 meter bredt og 52 meter høyt.

Buffalo Niagara International Airport ligger 16 km nordøst for sentrum.