Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Atlanta

Finn beste pris på bilutleie i Atlanta ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Atlanta. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Atlanta guide

Bilutleie Atlanta

Leiebil Atlanta

Atlanta ligger sørøst i USA, og er hovedstad og største by i delstaten Georgia.
Byen her omlag 420.000 innbyggere, mens hele byregionen har et innbyggertall på over 5,2 millioner.

Atlanta ble grunnlagt i 1837 som et jernbaneknutepunkt. Byen er idag et ledende finansielt og kommersielt sentrum for sørvestre del av USA, og har allsidig industri. Flere store selskaper har sine hovedkontorer i Atlanta, deriblant Coca Cola Company og Nyhetskanalen CNN.

Atlanta har mer enn 20 universiteter og høyskoler, og er dessuten en viktig kultur- og konferansesenter. Byen arrangerte Sommer-OL i 1996.

Atlanta er en populær turistby, og har mer enn 35 millioner besøkende årlig. Bybildet domineres av moderne skyskrapere og høyhus, og i sentrum finner man gode shoppingmuligheter med butikker og kjøpesentre.

Dyreparken “Atlanta Zoo”, akvariet “Georgia Aquarium” samt fornøyelsesparken “Six Flags over Georgia” er populære turistattraksjoner for hele familien. Atlanta har også teatre, opera samt rekke kunstgallerier.

Atlanta har utallige museer – deriblant et museum som er viet Jimmy Carters liv. Også Martin Luther King jr.-museet kan anbefales et besøk. Ellers har byen et jødisk museum, flere historiske museer, et papirmuseum, et naturhistorisk museum, et planetarium samt en botanisk hage.

Byens flyplass – Hartsfield Jackson Atlanta International Airport ligger 11 km sør for sentrum, og er en av verdens mest trafikkerte flyplasser.