Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Montevideo

Finn beste pris på bilutleie i Montevideo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Montevideo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Montevideo guide

Bilutleie Montevideo

Leiebil Montevideo

Montevideo er hovedstaden i Uruguay og ligger ved bredden av den store floden Rio de la Plata ikke langt fra munningen til Atlanterhavet. Innbyggertallet er 1 319 108 (2011), og en stor del av Uruguays 3 251 526 innbyggere bor i hovedstaden.

Montevideo er den yngste hovedstaden i Latin-Amerika og ble grunnlagt mellom 1724 og 1730. Den er også den sørligste hovedstaden i Latin-Amerika. Montevideo er ifølge flere studier den byen med høyest livskvalitet i Latin-Amerika blant annet på grunn av lav kriminalitet og relativt stabil økonomi. Montevideo er en viktig havneby, og rundt byen ligger det store landbruksområder. Argentinas hovedstad Buenos Aires ligger bare en tre timers lang båttur fra Montevideo.

De fleste innbyggerne i Montevideo har røtter fra europeiske immigranter, og en tredjedel er av italiensk avstamning. Montevideo er fødested til ulike musikalske stilarter som tango, candombe og Murga, og i Montevideo er det mange muligheter til å oppleve de ulike stilartene. I februar hvert år holdes det karneval der musikken spiller en svært stor rolle.

18 de Julio, byens hovedgate og kjent som en av de fineste i Sør-Amerika, strekker seg fra Plaza Independencia ved kanten av Ciudad Vieja, Gamlebyen, mot strøket Cordón.
I Montevideo finnes det flere vakre strender. Langs stranda går den 22 km lange Rambla de Montevideo.

Den nærmeste flyplassen er Aeropuerto Internacional de Carrasco som befinner seg 18 km fra sentrum.