Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Uruguay

Finn beste pris på bilutleie i Uruguay ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Uruguay. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Uruguay guide

Bilutleie Uruguay

Leiebil Uruguay

Uruguay er et lite land i den sørlige delen av Sør-Amerika. Det grenser mot Brasil i nord og Argentina i vest. Uruguay ligger nord for Río de la Platas munning i Atlanterhavet og øst for Río Uruguay, som danner grensen mot Argentina. Hovedstaden er Montevideo og landet har en befolkning på 3 318 535 innbyggere (2011). Anslagsvis 88 % av befolkningen er av europeisk avstamning, først og fremst italienske og spanske.

Uruguay består i hovedsak av lavtliggende stepper, som er en fortsettelse av den argentinske Pampas. Økonomien er basert på landbruk med stor produksjon av kjøtt, ull og andre animalske produkter. Uruguay er hjem til en voksende vinindustri.

Et mildt og fuktig subtropisk klima er det som preger landet. Den kaldeste måneden er juli, med en gjennomsnittstemperatur på 10–13 grader, mens den varmeste er januar med en gjennomsnittstemperatur på 22–25 grader. Uruguay er et fredelig og trygt land å reise i med relativt bra levestandard. Uruguayanere er også kjent for sin vennlighet og gjestfrihet.

En av de mest besøkte byene er Colonia del Sacramento som ligger ved Rio de la Plata tvers overfor Buenos Aires, og ble grunnlagt av portugiserne i 1680. Byens koloniale arkitektur er svært godt bevart, og står på UNESCOs verdensarvliste. Det er populært å reise hit med båt fra Buenos Aires i Argentina, turen tar bare en time.

Om sommeren er badebyen Punta del Este som ligger på en halvøy som stikker ut i Atlanterhavet populær. Den kalles Uruguays svar på «St Tropez», og er kjent for å tiltrekke seg en rekke celebriteter. Lenger nord på Atlanterhavskysten mot grensa til Brasil finnes det km etter km med lange hvite strender. Populære steder her er Cabo Polonio, La Paloma og Punta del Diablo.

Montevideo ble grunnlagt av spanjolene i begynnelsen av 1700-tallet som en militær festning. Montevideo er Uruguays kulturelle og økonomiske nerve med flere gode restauranter der en kan spise grillet kjøtt som er en av landets spesialiteter. Hovedgaten 18. de Julio strekker seg til gammelbyen som har kolonialsk arkitektur. I Montevideo finnes det flere vakre strender.

Landets største flyplass er Aeropuerto Internacional de Carrasco som befinner seg 18 km fra sentrum av Montevideo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]