Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Budapest

Finn beste pris på bilutleie i Budapest ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Budapest. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Budapest guide

Bilutleie Budapest

Leiebil Budapest

Budapest ligger nord i Ungarn, og er landets hovedstad. Byen har 1,7 millioner innbyggere (2011), og er landets økonomiske, kulturelle og administrative sentrum. Budapest er en universitetsby, og det eldste universitetet her ble grunnlagt i 1635.

Budapest ligger på begge sider av elven Donau, og er en viktig havneby. Bydelen Buda ligger på høyre elvebredd, mens bydelen Pest ligger på venstre. De to elvesidene er forbundet med 8 broer – der Kjedebroen fra 1849 er den best berømte.

Budapest regnes for å være en av Europas vakreste storbyer, og har en rekke turistattraksjoner. På Buda-siden ligger Slottet fra 1715, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Inne i slottet kan man besøke Nasjonalmuseet. Også Matthiaskirken – opprinnelig fra 1015 – er en populær attraksjon.

På Pest-siden ligger den imponerende Parlamentsbygningen fra 1904 – som har en 265 meter lang fasade. Også Nasjonalteatret, Operaen og St. Stefanskirken fra 1902 er populære besøksmål her.

Budapest har ellers en rekke helsebringende termalbad, et jødisk museum, kunstmuseum, zoologisk – og botanisk hage samt flere parker og rekreasjonsområder.

Flyplassen Budapest Ferenc Liszt International Airport ligger 20 km sørøst for sentrum.