Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kiev

Finn beste pris på bilutleie i Kiev ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kiev. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kiev guide

Bilutleie Kiev

Leiebil Kiev

Kiev er hovedstad i Ukraina, og ligger nord i landet – på begge sider av elven Dnepr. Kiev har 2,8 millioner innbyggere (2010), og er landets største by.

Kiev er et viktig industrielt, vitenskapelig, pedagogisk og kulturelt sentrum i Øst-Europa, og dessuten et viktig vei- og jernbaneknutepunkt for Ukraina.

Byen har om lag 25 museer, opera, teatre, botanisk- og zoologisk hage, planetarium, badeland og sirkus.

En stor turistattraksjon i Kiev er Sofia-katedralen fra 1031, som senere ble ombygd i barokkstil. Katedralen står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det gjør også klosteret «Petsjerskaja Lavra» («Grotteklosteret») fra 1100-tallet. Klosteret har underjordiske huler, og her ligger Moskvas grunnlegger begravd.

Andre severdigheter i Kiev er bl.a. «Den Gyldne Port» – byens hovedport fra 1000-tallet (senere rekonstruert), Andrejev-kirken fra 1700-tallet samt «Nasjonalmuseet for historien om den store fedrelandskrigen i 1941 – 1945» –  med den 62 meter høye statuen Rodina-mat. Museet har over 300.000 utstillingsgjenstander.

Byen har ellers et nasjonalt kunstmuseum, et historisk museum, Museum for vestlig og orientalsk kunst samt Nasjonalmuseet for russisk kunst.

Landets største flyplass – Kiev Boryspil International Airport – ligger 29 km øst for sentrum.