Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ukraina

Finn beste pris på bilutleie i Ukraina ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ukraina. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ukraina guide

Bilutleie Ukraina

Leiebil Ukraina

 Ukraina er et land i Øst-Europa som ligger ved Svartehavet i sør. Det grenser til Russland i øst og nordøst, Hviterussland i nordvest, Polen, Slovakia og Ungarn i vest, Romania og Moldova i sørvest. Etter Russland er Ukraina det største landet på det europeiske kontinentet Landet har en befolkning på 44 457 102 (2012) innbyggere og hovedstaden er Kiev.

Ukraina var en del av Sovjetunionen fra 1922, men ble uavhengig igjen da Sovjetunionen ble oppløst i 1991.

I de siste årene har turistnæringen i landet tatt seg opp. Hovedstaden Kiev er en vakker by med mange historiske bygninger og et godt bevart sentrum. Andriyvsky uzviz er byens eldste gate. Den brosteinsbelagte og kronglete gaten er full av gatemusikere, kunstnere som selger sine verk og boder med både suvenirer og antikviteter. St. Sophia kirken er nesten 1000 år gammel og byens eldste kirke. Den ble bygget av prins Yaroslav den Vise som ligger begravet inne i kirken. St. Sophia er oppkalt etter Hagia Sofia i Istanbul og har mye av den samme bysantinske arkitekturen.

I Tsjernobyl-museet i Kiev får en vite nærmere om hva som skjedde i Tsjernobyl som ligger ti mil utenfor Kiev når den ble rammet av den verste atomulykken noensinne i 1986.
To km utenfor sentrum ligger et krigsmuseum. Det er landets største museum, og har mer enn  300 000 utstilte gjenstander. Museet tar blant annet for seg naziokkupasjonen, motstandskampen og Slaget ved Dnepr.

Om sommeren er kystlinjen ved Svartehavet et populært turistmål. Krim-halvøya har gode bademuligheter og et behagelig klima, forrevne fjell, platåer og gamle ruiner. Byen Jalta ligger på Krim, og er mest kjent for Jaltakonferansen mellom Churchill, Roosevelt og Stalin tre måneder for slutten av andre verdenskrig.

I fjellkjeden Karpatene er det gode muligheter for både ski, fotturer, fiske og jakt.

Kiev Boryspil internasjonale flyplass er landets største flyplass som befinner seg 29 km øst for Kiev.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner