Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Saarbrücken

Finn beste pris på bilutleie i Saarbrücken ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Saarbrücken. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Saarbrücken guide

Bilutleie Saarbrücken

Leiebil Saarbrücken

Saarbrücken er en by i delstaten Saarland sørvest i Tyskland ikke langt fra Frankrike. Byen ligger i hjertet av et tett befolket område, og har en befolkning på 176 135 innbyggere (2011).
Saarbrücken pleide å være industrielt midtpunkt, spesielt på grunn av kullgruver i området. Byen var og kjent for produksjon av jern og stål, sukker, øl, keramikk, optiske instrumenter, maskiner, og bygningsmaterialer. Men byen har mistet betydningen som industrisenter de siste tiårene i forbindelse med at kullgruvene mistet sin lønnsomhet.

Historiske landemerker i Saarbrücken inkluderer steinbrua over Saar (1546), den gotiske kirken St. Arnual, Saarbrücker Schloss (slott fra 1700-tallet) og gammelbyen med som kalles St. Johanner Markt.

Gammelbyen er kjent for å ha en rekke gode restauranter, koselige kafeer og små, eksklusive butikker. Et bygg en må få seg er den vakre barokke Ludwigskirche. Europa Galerie er et shoppingsenter som skiller seg fra de fleste fordi det ligger i en vakker, ærverdig historisk bygning.

I to perioder på 1900-tallet (1919-1935 og 1945-1957) var Saarbrücken en del av Saar-territoriet under fransk administrasjon. På grunn av dette og nærheten til Frankrike har den beholdt en viss fransk innflytelse.

Saarbrücken flyplass ligger 11 km fra sentrum av Saarbrücken.