Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nürnberg

Finn beste pris på bilutleie i Nürnberg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nürnberg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nürnberg guide

Bilutleie Nürnberg

Leiebil Nürnberg

Nürnberg er en by i den tyske delstaten Bayern. Den ligger ved Pegnitz-elven og Rhein-Main-Donau-kanalen ca. 170 kilometer nord for München. Befolkningen er på 510 602 (2011) innbyggere.

Den kulturelle blomstring av Nürnberg på 1400- og 1500-tallet gjorde den til sentrum av den tyske renessansen. For mange mennesker er Nürnberg fortsatt forbundet med sine tradisjonelle pepperkakehus (Lebkuchen)lommeur, pølser og håndlagde leker. Hvert år før jul holdes et av de største og mest kjente julemarkedene i Tyskland her som trekker over en million besøkende. Markedet er kjent for sine håndlagde ornamenter og delikatesser.

Nürnberg var tidlig sentrum for humanisme, vitenskap, grafikk og mekaniske oppfinnelser. Astronomien har spesielt mye å takke byen for.  I 1471 ble det bygget et astronomisk observatorium i Nürnberg og publisert mange viktige astronomiske diagrammer. Mest kjent er at den viktigste delen av Nicolaus Copernicus arbeid ble publisert i Nürnberg i 1543.
I 1470 åpnet Anton Koberger Europas første trykkeri i Nürnberg.

Fra november 1945 til oktober 1946 var Nürnberg åsted for den kjente Nürnbergprosessen. Nürnbergprosessen er en betegnelse som brukes om rettssakene mot de ledende tyske nazistene. Av de mest kjente som ble dømt er Rudolf Hess og Hermann Göring.

Nürnberg flyplass ligger 5 km nord for sentrum.