Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lübeck

Finn beste pris på bilutleie i Lübeck ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lübeck. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lübeck guide

Bilutleie Lübeck

Leiebil Lübeck

Hansabyen Lübeck er den nest største byen i Schleswig-Holstein nord i Tyskland, og en av de store havnene i Tyskland. Den ligger ved elven Trave og var i flere århundrer «hovedstaden» av det mektige Hansaforbundet. Byen har en befolkning på 210 577 (2011) innbyggere. Lübecks verneverdige gamleby ligger på et høydedrag mellom elvene Wakenitz og Trave som knytter den til Østersjøen 15 kilometer lenger nord.

I 700 år, mellom 1226 og 1937, var Lübeck en selvstendig bystat. I 1937 kom Stor-Hamburg-loven i 1937 slik at byen mistet selvstendigheten og kom under den prøyssiske provinsen Schleswig-Holstein. En tror at grunnen til at byen mistet selvstendigheten er at Lübecks myndigheter nektet Hitler å holde tale i byen under valgkampen i 1932

Bombingen av Lübeck under 2. verdenskrig ødela tre av de viktigste kirkene og større deler av tettbebyggelsen. Gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for det årlige tradisjonsrike julemarkedet og vakre eksempler på arkitektur fra middelalderen. Lübeck regnes som det fremste eksempelet på en selvstendig bystat i middelalderens Nord-Europa.

Lübeck er også kjent for sin marsipanproduksjon. Ifølge en lokal legende ble marsipan oppfunnet i Lübeck som svar på militær beleiring eller hungersnød. Historien er at byen gikk tom for all mat unntatt lagrede mandler og sukker som ble brukt til å lage brød av marsipan

Lübeck er en rik kulturby og har mange små museer, et av dem er Lübeck Museet for dukketeater.

Lübeck internasjonale flyplass ligger 8 km sør for Lübeck.