Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Leipzig

Finn beste pris på bilutleie i Leipzig ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Leipzig. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Leipzig guide

Bilutleie Leipzig

Leiebil Leipzig

Leipzig ligger i østre del av Tyskland, og er den største byen i delstaten Sachsen. Leipzig har om lag 532.000 innbyggere (2011), og er et viktig økonomisk, administrativt, kommersielt og kulturelt sentrum for regionen.

Leipzig ligger i et lavlandsområde ved elva Weisse Elster, som senere munner ut i Saale ved Halle. Høyeste punkt er Monarchenhügel, som måler 159 m.o.h.

Byen er kanskje mest kjent for sine store varemesser, men er også en universitetsby. Leipzig universitet ble grunnlagt i 1415, og er et av de eldste i Europa.

Gamlebyen «Altstadt» ble sterkt ødelagt av bombing under den 2. verdenskrig, men er senere blitt rekonstruert.

Noen av de mest populære turistattraksjoner i Leipzig er bl.a. Det gamle rådhuset fra 1557, det nye rådhuset fra 1899 – med sitt 114 meter høye rundtårn, Nikolaikirken fra 1165 samt Thomas-kirken fra 1496 – der komponisten Johan Sebastian Bach var kantor i perioden 1723 – 1750. Foran kirken står det et monument av Bach, og like i nærheten ligger Bach-museet.

Det 91 meter høye minnesmerket «Völkerschlachtdenkmal» er også en av byens populære severdigheter. Monumentet er reist for å minnes slaget ved Leipzig i 1813.

Byen har ellers zoologisk – og botanisk hage, etnografisk museum, apotekermuseum, sportsmuseum samt et kunstmuseum – med utstillinger av malerier, grafikk og skulpturer.

Leipzig Halle Airport ligger 23 km nordvest for sentrum, og er en internasjonal flyplass.