Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Köln

Finn beste pris på bilutleie i Köln ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Köln. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Köln guide

Bilutleie Köln

Leiebil Köln

Köln ligger i østre del av Tyskland, i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har om lag 1 millioner innbyggere (2011), og er landets 4. størst (etter Berlin, Hamburg og München).

Köln ligger på begger sider av elven Rhinen, og 8 broer forbinder bydelene. Köln er et viktig transportknutepunkt, og har stor innlandshavn. Köln inngår i by- og industri-regionen «Rhein-Ruhr».

Byen er et viktig økonomisk, kulturelt og historisk sentrum for regionen samt et betydelig handelssentrum. Den er også en av Tysklands viktigste finanssentrum – med en rekke banker og forsikringsselskaper. I tillegg er Köln en universitetsby, der ca. 50.000 av innbyggerne er studenter.

I gamlebyen «Altstadt» ligger den berømte Kölnerdomen fra 1200-tallet. Dette er en romersk-katolsk katedral, og en av byens mest kjente landemerker. Kölnerdomen har 2 tårn (157 meter høye), og er verdens nest høyeste gotiske bygning. Katedralen har siden 1996 stått oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre turistattraksjoner i Köln er bl.a. den romanske kirken «Gross St. Martin» fra 1200-tallet, Rådhuset fra 1569 i renessansestil, Schnütgen Museum – med utstillinger av kirkekunst, Museum Ludwig – med utstillinger av moderne kunst samt et romersk-germansk museum – med arkeologiske utstillinger.

Byen har også en rekke parker og rekreasjonsområder – deriblant «Rheinpark». For å komme hit kan man ta taubanen «Rheinseilbahn» – som har eksistert siden 1957. Ved Rheinpark ligger også byens dyrehage.

Köln har ellers gode shoppingmuligheter samt et yrende natteliv.

Flyplassen Köln/Bonn Airport ligger 15 km sørøst for sentrum.