Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Karlsruhe

Finn beste pris på bilutleie i Karlsruhe ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Karlsruhe. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Karlsruhe guide

Bilutleie Karlsruhe

Leiebil Karlsruhe

Karlsruhe er en by i delstaten Baden-Württemberg som ligger sørvest i Tyskland, nær den fransk-tyske grensen og ved elven Rhinen. Karlsruhe ble grunnlagt i 1715 som Karlsruhe Palace da Tyskland var en serie av fyrstedømmer og bystater.

Byen er kjent for spesielle arkitektur og byplanlegging av sentrum. I sentrum for konstruksjonene ble slottet bygget, og ut fra dette midtpunktet strålte det 32 gater ut. På grunn av dette plansystemet kan ligne en vifte har Karlsruhe fått kallenavnet «viftebyen».  Svært mange av gatene finnes den dag i dag, og slottet (eller palasset som det ofte kalles) med parkanlegg og botanisk hage i midten av denne strukturen, er absolutt verdt et besøk.
På grunn av likheter med USAs hovedstad har det vært spekulert i om Karlsruhe har vært modell for byplanleggingen i Washington, DC

Byen har et godt kulturtilbud med teater, museer og konsertsaler. En av dem er State Art Gallery med malerier fra seks ulike århundre. Byen har også egen opera.

Ved jernbanestasjonen ligger rekreasjonsområdet Stadtgarten hvor det også finnes en dyrehage. Byen er et universitets- og forskingssenter. Det pågår en omfattende forskning og utvikling med fokus på bærekraftig energi og internett-teknologi i byen.

Den nærmeste store flyplassen er Baden Airpark som ligger 40 km fra sentrum av Karlsruhe. En annen stor flyplass er Stuttgart lufthavn, ca. 84 km fra Karlsruhe.