Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hannover

Finn beste pris på bilutleie i Hannover ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hannover. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hannover guide

Bilutleie Hannover

Leiebil Hannover

Hannover ligger sentralt i nordlige Tyskland, og er hovedstad i den tyske delstaten Niedersachsen. Byen ligger ved elven Leine, og har ca. 520.000 innbyggere (2010). Hannover er den viktigste industribyen i Niedersachsen – og dessuten et sentralt kommunikasjons-knutepunkt.

Hannover ble grunnlagt omkring år 900, og var i middelalderen medlem av Hansaforbundet. I en periode på 1800-tallet var byen hovedstad i et lite kongerike (med samme navn som byen).

Som i så mange andre tyske byer ble også den gamle bykjernen (Altstadt) i Hannover sterkt ødelagt under 2. verdenskrig. Bare noen få av de gamle bygningene er gjenoppbygget i sin opprinnelige stil. Det gjelder bl.a. Altes Rathaus fra 1400-tallet og Marktkirche fra 1300-tallet. Det er imidlertid en rekke severdige moderne byggverk i sentrum. Et av disse er Neues Rathaus fra 1913.

I 2000 fant verdensutstillingen EXPO sted i Hannover. I den forbindelse ble det reist flere messehaller – og med jevne mellomrom arrangeres det forskjellige store messe og utstillinger her, bl.a. Die Deutsche Industriemesse (CeBIT-Messen). Ellers kan Hannover by på en rekke interessante museer og kulturinstitusjoner. En av de viktigste er Landestheater, som også har en stor operascene.

Hannover er også en by med mange parker- og grøntarealer. Blant disse er Herrnhäuser Gärten svært godt besøkt – kanskje først og fremst på grunn av det særdeles flotte barokkanlegget – som inkluderer flere spektakulære fontener, statuer, grotter og små slott. Også Berggarten er et populært besøksmål, der det finnes både bade- og vannsportsmuligheter. Og i Eilenride-skogen er en zoologisk hage en viktig del av parkanlegget.

En årlig begivenhet som er særegen for Hannover, er den såkalte ”Schützenfest”. Det er en folkefest som varer i ti dager, og som samler store deler av byens befolkning rundt partytelt, ølhager og ulike kulturelle aktiviteter.

Nærmeste flyplass er Hannover-Langenhagen Airport, som ligger 10 km nord for sentrum.