Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hamburg Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Hamburg Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hamburg Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hamburg Lufthavn guide

Bilutleie Hamburg Lufthavn

Leiebil Hamburg Lufthavn

Hamburg Airport (HAM) er en internasjonal flyplass som ligger 8,5 km nord for Hamburg sentrum. Flyplassen heter på tysk «Flughafen Hamburg – Fuhlsbüttel».

Hamburg Lufthavn åpnet i 1911, og er den eldste flyplassen i Tyskland. Den betjener 13,6 millioner reisende i året (2011). Flyplassen har 2 terminalbygninger.

Omlag 60 flyselskaper har direkteruter fra Hamburg Lufthavn til 125 destinasjoner over hele verden – bl.a. til Zürich, Palma de Mallorca, London, München, New York, Shanghai og Reykjavik.

Flyplassen har 2 terminalbygninger, og her er det godt utvalg av butikker, restauranter og caféer. I tillegg finnes fasiliteter som informasjons-disk, møterom (med plass til 90 personer), banker, minibanker, valutaveksling, lekerom for barn, førstehjelpsstasjon, apotek, frisørsalong, bønnerom, Vip Lounge, casino samt trådløs internett-tilgang.

Det er også flere hoteller på eller i nærheten av flyplassen. De nærmeste er «Radisson Blu –   Hamburg Airport Hotel» og «Courtyard – Hamburg Airport Hotel».

For å komme seg fra Hamburg Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte buss, tog (S-bahn) eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Hamburg, har en rekke bilutleiebyråer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.