Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Friedrichshafen

Finn beste pris på bilutleie i Friedrichshafen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Friedrichshafen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Friedrichshafen guide

Bilutleie Friedrichshafen

Leiebil Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger på nordsiden av Bodensee i delstaten Baden-Württemberg i Sør-Tyskland i nærheten av grensen til Sveits og Østerrike. Friedrichshafen har en befolkning på 59 286 (2011) innbyggere.

Omtrent to tredjedeler av byen ble ødelagt i løpet av 2.verdenskrig. Den mest alvorlige bombingen skjedde den 28. april 1944, og ødela det meste av det gamle bysentrum.

Friedrichshafen var tidligere best kjent som hjembyen til luftskipselskapet Zeppelin og Dornier Flugzeugwerke.  I 1899 begynte Grev Ferdinand von Zeppelin begynte byggingen av sin første styrbare luftballong og året etter fløy luftballongen tre ganger over Bodensee. Det ble da startet et selskap for å utvikle teknologien, og i 1908 kunne militæret kjøpe det ferdige luftskipet Z3

Det finnes et museum ved Bodensee der en kan få vite mer om historien til zeppelinerne. I de senere årene har en rekke små Zeppelin luftskip (Zeppelin NT), blitt bygget ved hjelp av moderne teknologi, og disse kan bestilles for sightseeingturer. Dornier Museum ved flyplassen er et annet museum viet luftfarten og dens historie.

Hvert år huser byen er luftfartskonkurranse hvor det siste innen europeisk flydesign deltar.
Å gå turer eller sykle langs strandpromenaden på Bodensee er en yndet aktivitet i Friedrichshafen. Graf-Zeppelin-Haus kultursenter blitt et populært sted for kongresser, konferanser og andre arrangementer.

Friedrichshafen lufthavn ligger 3 km nord for byen.