Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Düsseldorf

Finn beste pris på bilutleie i Düsseldorf ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Düsseldorf. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Düsseldorf guide

Bilutleie Düsseldorf

Leiebil Düsseldorf

Düsseldorf ligger vest i Tyskland, og er hovedstad i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ligger ved elven Rhinen – om lag 50 km vest for grensen til Nederland.

Düsseldorf har 590.000 innbyggere (2011), og er et økonomisk, kulturelt og politisk sentrum for regionen. Byen har flere universiteter, og er et viktig kunstsenter. I tillegg er Düsseldorf en betydelig “messeby” og et viktig transportknutepunkt.

Gamlebyen (“Altstadt”) i Düsseldorf har en rekke bevarte eldre bygninger, og dette området er berømt for sine mange ølstuer. Her ligger også rådhuset fra 1573, slottet Jägerhof fra 1763, slottet Benrath fra 1773 – med lokalhistorisk museum samt kirken St. Lambert fra 1300-tallet i gotisk stil.

Det er mange kunstgallerier å besøke i Düsseldorf – bl.a. “Art Gallery Düsseldorf”, “Kunsthalle Düsseldorf” – med utstillinger av samtidskunst, “Museum Kunst Palast” – med malerier og skulpturer fra antikken og frem til idag, samt “Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen” – med sin omfattende kunstsamling. Her kan man bl.a. se verk av Picasso, Matisse og Klee.

Düsseldorf har ellers et berømt operahus, flere teatre, en botanisk hage samt “Aquazoo” – et kombinert akvarium og zoologisk museum.

Det er også gode shoppingmuligheter i Düsseldorf, og i handlegaten “Königsallee” finnes en rekke eksklusive motebutikker.

Flyplassen Düsseldorf International Airport ligger 8 km nord for sentrum.